Workation sau cum să te simți în vacanță când ești la muncă

O zi obișnuită de muncă ar putea arăta așa…

Să te trezești în fiecare dimineață, să deschizi ferestrele și să auzi cântecul păsărilor. Să-ți începi ziua făcând jogging prin pădurea de brazi din vecinătatea hotelului sau antrenându-te la sala de fitness. Apoi să servești micul dejun fie pe terasă, prinzând primele raze de soare, fie în camera de hotel. Revigorat, ești gata să-ți începi ziua de muncă la biroul amenajat în camera ta de hotel, în care poți lucra în liniște, admirând cu privirea, din când în când, spectacolul naturii care te înconjoară.

mic dejun la restaurant altitude

Pentru seară, alternativele de a petrece timpul relaxându-te sunt atât de ofertante, încât îți va fi greu să alegi. Masaj de relaxare la spa? Un cocktail savurat în piscina exterioară încălzită? O plimbare pe cărările de munte, respirând aer curat și încărcându-te de energie? Sau toate la un loc?

Dacă poți lucra de oriunde, de ce să nu lucrezi dintr-un loc extraordinar?

La Ana Hotels Sport Poina Brasov te poți bucura de Workation – biroul tău de la munte amenajat după rețeta noastră de succes care îmbină munca cu relaxarea specifică unei vacanțe și cu siguranța.

Dacă înainte de pandemie, conceptul de telemuncă era foarte puțin popular în România, fiind destinat aproape exclusiv freelancerilor, în contextul anului 2021 a devenit un trend în rândul companiilor multinaționale care au schimbat mediul de birou cu cel virtual, al întâlnirilor online.

Să lucrăm de acasă a devenit noua realitate, noua normalitate, iar treptat, deși reticenți la început, am început să descoperim avantajele acestui mod de lucru. Pentru mulți corporatiști, munca la distanță a fost o binecuvântare, dacă nu chiar o revelație. Departe de agitația birourilor deschise, aglomerate sau gălăgioase, fără disconfortul și timpul pierdut datorat blocajelor din trafic sau navetei la o oră de vârf, am descoperit că putem fi productivi și de acasă și că putem petrece mai mult timp liber cu familia. Mulți dintre noi se bucură să aibă un control mai mare asupra stilului de lucru și nu sunt pregătiți să se întoarcă la birou prea curând.

Totodată, am descoperit că locuințele noastre nu sunt î­­­ncă adaptate schimbărilor impuse de munca de acasă, de cele mai multe ori din cauza lipsei de spațiu pentru amenajarea unui birou în casă și a supraaglomerării, când copii fac școală online.

De la biroul de acasă la biroul din camera de hotel

Când locuința ta devine neîncăpătoare, când simți nevoia să faci o schimbare de peisaj și vrei să te simți la fel de confortabil ca într-o vacanță, ai acum la îndemână alternativa Workation!

Poți alege pachetul turistic personalizat care include, pe lângă cazare, o serie de beneficii: un birou de lucru amenajat în camera de hotel sau o sală de conferințe, delicii culinare la prânz și binemeritata pauză de cafea, plus rasfăț și relaxare în toate variantele: fitness, spa, piscină exterioară.

Hot Tub Hotel Sport

Ce zici? Cum îți surâde ideea de a-ți reloca biroul în cea mai frumoasă destinație de vacanță de la munte – Ana Hotes Sport în Poiana Brașov? Pentru rezervări și informații suplimentare, ne puteți scrie la reservation-hotelsport@anahotels.ro sau ne puteți suna la 0268 407 330.

0 replies on “Workation sau cum să te simți în vacanță când ești la muncă”