Vine, vine PRIMĂVARA!

Ziua se mărește, lumina soarelui ne mângâie și ne încălzește sufletul și începem să ne bucurăm de primăvară. Ne încărcăm cu energie și optimism, ne umplem sufletele de frumos, culoarea și parfumul florilor și de speranța de pace.

Temperaturile scăzute, umezeala, vremea mohorâtă, limitarea mișcării și a ieșirilor în aer liber în sezonul rece, nu au rămas fără urmări. Dureri ale coloanei vertebrale și articulare, scăderea tonusului și forței musculare, reducerea amplitudinii de mișcare, a rezistenței la efort, slăbirea sistemului imunitar, oboseală, anxietate și uneori chiar semne de depresie. Din fericire aceste neajunsuri pot fi înlăturate în timp scurt prin recomandările specialiștilor de la Ana Health Spa Eforie Nord. Tratamentele cu nămol sapropelic și apa sărată din Lacul Techirghiol, programele personalizate de exerciții fizice în aer liber, în sala de gimnastică sau în piscinele acoperite, plimbările pe malul mării, varietatea largă de masaje, ședințele de duș subacval, hidromasaj, băi cu plante, duș Vichy, ameliorează durerile sâcâitoare, tonifică musculatura și cresc mobilitatea articulară, refac rezervele de energie, vitalitate, forță și echilibrul fizic, mental și emoțional al organismului văzut în ansamblu.

Ana Aslan Health Spa
Primăvara la Ana Health Spa

Adierea vântului de iarnă, razele de soare reflectate nemilos în albul strălucitor al zăpezii, scăderea aportului de vitamine în alimentație, acumularea toxinelor, vestimentația groasă au uscat pielea și au favorizat apariția și accentuarea ridurilor, reducerea sintezei de colagen și elastină. Tegumentele și-au pierdut prospețimea și culoarea, aspectul inestetic al celulitei s-a accentuat, leziunile acneice s-au extins. Tentațiile culinare dulci și hipercalorice au rotunjit siluetele? Nu avem de ce să ne îngrijorăm, avem la îndemână o mulțime de remedii cu efecte rapide! Tratamentele faciale și ritualurile corporale cu uleiuri organice prețioase din plante, fructe și legume, esențe de plante aromatice, săruri și alge marine, argile, unturi de shea, cocos și cacao, pulberi de diamant, foițe de aur, miere, cafea, scorțișoară, curcumă, ghimbir, repun frumusețea în drepturile ei și redau trupului o siluetă de invidiat. Stimularea circulației sanguine favorizează eliminarea toxinelor, pielea se regenerează și se curață, redobândește suplețea, luminozitatea și strălucirea.

În plus, o dietă sănătoasă recomandată de specialiștii noștri, bogată în fructe și legume proaspete, lactate degresate, pește, nuci, semințe, ierburi aromatice, hidratarea corespunzătoare și mișcarea în natură, regenerează corpul și mentalul cu sănătate și vitalitate.

Primăvara aceasta se poartă STAREA DE BINE!

Te așteptăm la Ana Health Spa.

 

0 replies on “Vine, vine PRIMĂVARA!”