5 tratamente spa perfecte pentru sezonul rece

Vremea rece ne îndeamnă, de multe ori, să ne închidem în casă și să renunțăm la micile plăceri ale vieții. În loc să te izolezi, ai putea să evadezi din orașul aglomerat și să dedici un weekend întreg pentru relaxare și răsfăț într-o companie plăcută. Ce spui de două zile în care tu să fii pe primul plan, în care să te bucuri de liniștea muntelui și de tratamente spa perfecte pentru sezonul rece? Dacă îți convingi prietenele să te însoțească, cu siguranță vei avea parte de o experiență absolut memorabilă!

Tratamente pe bază de alge marine

Dacă alegi împachetările pe bază de alge marine, pielea ta va fi răsfățată cu un plus de luminozitate și fermitate, ceea ce probabil că îi lipsește în sezonul rece. Pe lângă regenerarea pielii, acest tratament face minuni pentru conturul siluetei tale, deoarece algele marine ajută la arderea grăsimilor și la eliminarea toxinelor din corp. Nu e de mirare că tratamentele cu alge marine sunt atât de populare în rândul femeilor din Japonia, China, Țările Scandinave sau Irlanda.

Tratamente pe bază de ciocolată

Cu siguranță știți că ciocolata folosită în tratamentele spa a devenit din ce în ce mai populară în rândul femeilor, atât pentru aroma sa delicioasă, cât și pentru proprietățile sale energizante. În sezonul rece, tratamentele faciale și corporale pe bază de ciocolată oferă protecția ideală împotriva factorilor externi care îți pot afecta elasticitatea pielii. În plus, masajul cu ciocolată alungă instantaneu stresul datorită mirosului delicios care stimulează producția endorfinei, hormonul fericirii.. Împachetările cu ciocolată au un puternic efect anticelulitic prin stimularea arderii grăsimilor și a eliminării apei.

Tratamente cu pietre vulcanice

Masajul cu pietre vulcanice este originar din India, unde a apărut acum mai bine de 5000 ani, și a fost adoptat treptat de tot mai multe culturi. Principalul motiv pentru care e atât de dorit și apreciat în lumea întreagă este faptul că acționează la nivelul întregului corp. În timpul acestei terapii geotermale, pietrele vulcanice îți vor fi așezate de-a lungul coloanei, în acele puncte unde se află centri energetici conectați cu anumite organe și funcții ale corpului. Acest masaj de relaxare ajută la regenerarea si echilibrarea energetică a întregului organism.

Peeling cu materiale prețioase

Peeling-ul cu materiale prețioase este realizat cu produse ce folosesc ca ingrediente de bază pulberea de aur sau de diamant. Preferatul Cleopatrei, peeling-ul cu foițe de aur, te va ajuta să ai un ten perfect curat și strălucitor. Prin efectele sale antibacteriene și antioxidante, aurul ajută la revitalizarea pielii tale, care va deveni fermă și strălucitoare. Produsele folosite în aceste tratamentele conțin nanoparticule de aur și acționează în profunzimea dermului, fără să provoace vreo reacție adversă. Dacă îți dorești un tratament pentru zonele sensibile ale tenului, cum sunt cele din jurul ochilor, nasului și gurii, peelingul cu diamant va face minuni pentru pielea ta.

Tratament After Ski

Știi că odată ajunsă la munte, nu vei rata ocazia de aface câteva incursiuni pe drumuri mai puțin bătătorite. . Iar dacă ești pasionată de sporturile de iarnă, câteva ore de ski sau snowboard vor fi porția ta sănătoasă de mișcare pe care nu ai pierde-o pentru nimic în lume! Și pentru că meriți o recompensă după efortul depus, există tratamente speciale de care te poți bucura după timpul petrecut pe pârtie sau pe cărări de munte. Aceste tratamente îmbină beneficiile masajului cu pietre vulcanice cu cele ale masajului manual pentru încălzirea și relaxarea musculaturii.

Nimic nu se compară cu două zile în care ai parte de tratamente special gândite pentru sezonul rece și de multă mișcare în aerul ozonat alături de cele mai bune prietene. Tonusul tău general va reveni la cotele din timpul verii!

Poți găsi toate acestea, împreună cu multe alte tratamente de înfrumusețare și relaxare, la poalele Postăvarului, la Sport Wellness Spa!

0 replies on “5 tratamente spa perfecte pentru sezonul rece”