Sezonul rece se întâmpină la spa

Poate că vremea de afară, de când toamna a început să-și intre în drepturi, nu mai este la fel de îmbietoare pentru o ieșire de câteva ore în aer liber sau o escapadă de weekend. Și totuși, micile plăceri ale vieții își cer în continuare drepturile. În loc să te izolezi, ai putea deci să evadezi din orașul aglomerat și să dedici un weekend întreg ritualului de relaxare și răsfăț. Briza mării, liniștea muntelui, tratamentele spa perfecte pentru tine în sezonul rece. Sună tentant? Știm deja răspunsul. Sezonul rece se întâmpină la spa.

Terapii cu briză marină
O plimbare pe plajă, departe de grijile cotidiene, dar aproape de briza mării și în mijlocul albastrului infinit, poate fi perfect încununată la Ana Health Spa, unde poți alege dintr-o gamă variată de terapii pentru eliminarea stresului, tratamente balneare de vindecare și ritualuri antice de relaxare sau proceduri de întinerire și de tonifiere corporală de ultimă generație. Și, dacă în ultimul timp te-ai simțit obosit și stresat, după un masaj, o împachetare cu nămol sau o baie în piscina cu apă sărată din lacul Techirghiol, relaxarea totală n-o să fie greu de atins. Apa lacului este renumită pentru efectele sale benefice, nu doar în ceea ce privește tonifierea mușchilor și starea de sănătate, cât și pentru afecțiunile reumatice și dermatologice. Dincolo de tratamentele balneare care redau sănătatea și vigoarea, abordarea holistică a spa-ului, orientată spre starea de bine, este elementul care stă la baza programelor de recuperare și revitalizare pe care le poți regăsi la Ana Heath Spa.

Piscina interioara sarata ana aslan health spa

Terapii cu vibrații citadine
Considerat locul perfect pentru refacere și relaxare, spa-ul duce fără excepție cu gândul departe de agitația cotidiană și aproape de liniștea supremă și starea de bine. Ana Spa din cadrul Crowne Plaza Bucharest este o oază de wellness pentru suflet, minte și trup, locul perfect pentru regăsire și relaxare. Căldura divină a hamam-ului, sauna, masajul și ritualurile de mindfulness curăță și relaxează corpul și spiritul într-un mod plăcut și armonios. Mai mult, te poți bucura de beneficiile terapeutice ale experienței de plutire în float pod-uri și în piscină, îți poți crește tonusul muscular și gradul de rezistență în sala de fitness și îți poți găsi echilibrul participând la clasele de Yoga, Pilates și BodyArt.

Ana Spa Crowne Plaza Bucharest

Terapii la înălțime
O plimbare prin pădurea de brazi nu este decât o chestiune de timp după momentul în care ajungi la munte. Iar dacă ești pasionat de sporturile de iarnă, câteva ore de ski sau snowboarding vor fi porția sănătoasă de mișcare pe care nu ai vrea s-o pierzi pentru nimic în lume. Și pentru că meriți o recompensă pentru tot efortul depus, există tratamente speciale de care te poți bucura după timpul petrecut pe pârtie sau pe cărări de munte. Aceste tratamente îmbină beneficiile masajului cu pietre vulcanice, cu cele ale masajului manual pentru încălzirea și relaxarea musculaturii. Loc ideal pentru redarea stării de bine, cu piscină, jacuzzi interior, hot tub în aer liber, saune și laconium, sală de fitness, cabinete pentru estetică facială, tratamente corporale sau cu efecte terapeutice, de relaxare sau ritualuri pentru cupluri, Ana Spa Poiana Brașov este oaza de relaxare unde îți poți răsfăța trupul și îi poți reda strălucirea cu ritualuri de înfrumusețare, remodelare sau reîntinerire.

Ana Spa Poiana Brasov

Descoperă colecția de spa-uri Ana Spa de la Ana Hotels!

Preluare Zf.ro

0 replies on “Sezonul rece se întâmpină la spa”