Primăvara aceasta, oferă zâmbete și strălucire!

Luna martie este un moment de sărbătoare pentru fiecare dintre noi. Să ne bucurăm de noi și de toate femeile care ne inspiră, ne motivează și ne fac să mergem mai departe. Iubește femeile din viața ta, fie că sunt mame, prietene, iubite, soții sau colege. Dăruiește-le un cadou inspirat celor mai dragi femei din viata ta.

Luna martie este un moment de sărbătoare pentru fiecare dintre noi. Să ne bucurăm de noi și de toate femeile care ne inspiră, ne motivează și ne fac să mergem mai departe. Iubește femeile din viața ta, fie că sunt mame, prietene, iubite, soții sau colege. Dăruiește-le un cadou inspirat, celor mai dragi femei din viata ta. O sugestie inedită? Relaxare și răsfăț, cu aer de munte, la malul mării sau la Crowne Plaza Bucharest.

RELAXARE ȘI RĂSFĂȚ CU AER DE MUNTE

Dorești să o faci să zâmbească, să radieze și să se simtă specială?  Zâmbet de primăvară va reuși cu siguranță să o facă să uite de toate problemele. Pentru câteva zile, zâmbetul nu îi va lipsi de pe chip, mai ales după o ședință de masaj de relaxare și facial, încheind cu savurarea unui cocktail la Hot Tub-ul exterior.
mother-daughter-spa-day-1-e1556045925947
Timpul trece atât de repede și ne-am dori să avem posibilitatea să petrecem mai mult timp alături de persoana pe care o iubim cel mai mult, MAMA. Un weekend împreună la munte unde vă puteți răsfăța, ar fi un cadou ideal pentru a -i arăta cât o iubești. Pachetul Clipe cu mamaOfertele sunt valabile în perioada 1-31 Martie 2021, pentru un sejur de minim 2 nopți, în funcție de disponibilitate. Pentru rezervări și informații suplimentare, puteți scrie la reservation-hotelsport@anahotels.ro.

RELAXARE ȘI RĂSFĂȚ LA CROWNE PLAZA BUCHAREST

Primăvara rămâne cel mai frumos anotimp al anului, iar primăvara aceasta îți propunem să o începi cu o călătorie culinară în jurul lumii, la brunch-ul de duminică, 7 martie, de la Crowne Plaza Bucharest. Și după o călătorie în jurul lumii, te poți relaxa cu prietenele la Ana Spa, unde puteți alege dintr-o gamă variată de pachete cu masaje și tratamente corporale, dintre cele mai exclusiviste. O zi perfectă, nu se poate termina decât cu cină rafinată la Pine Restaurant, pregătită special pentru voi de chef executive.

poza spa

În luna martie nu au fost uitate nici cuplurile care vor să sărbătorească primăvara împreună. Crowne Plaza Bucharest le oferă timp de răsfăț pentru ei. Pot redescoperi acea magie unică a momentelor petrecute împreună, departe de agitația cotidiană.

RELAXARE ȘI RĂSFĂȚ LA MALUL MĂRII

Chiar dacă vara este departe, noi am pregătit pachete pe care le poți oferi acum și de care se pot bucura începând cu luna mai și până în octombrie.

Visezi să-i dăruiești o evadare regală pentru trup și suflet? Atunci, transform-o în Regină pentru o zi și va uita de orice urmă de stres sau tensiune acumulată de-a lungul timpului. Va beneficia de cazare pentru o noapte în cameră dublă și mic dejun, la care se adaugă o baie salină cu plante, un ritual de masaj Balance honey ritual plus un masaj Lomi-Lomi. Și asta nu e tot: chipul ei va fi mai senin grație liftingului facial Ayurveda face lift.

Mizează pe pachetul Frumusețe și strălucire și trimite-o într-un sejur de două zile de vis. Un alint atât pentru trup, cât și pentru suflet, care include o baie salină cu plante, un drenaj limfatic manual, un ritual corporal Thalgo svelt silhouette corporal, dar și o infuzie facială cu acid hialuronic și un masaj cervical și al scalpului.

Frumusete si stralucire

Mama e specială. E unică. Arată-i cât de mult o iubești și cât de importantă este pentru tine. Petrece câteva zile pline de candoare cu cea mai specială femeie din viața ta. Creează-ți amintiri într-un week-end cu mama ta la mare.  Veți avea parte de cazare cu mic dejun pentru două nopți, de tratamente faciale Ayurveda Face Lift, de masaje Lomi-Lomi, de terapii de relaxare ”Pamapering Body”, la care se adaugă băi saline cu plante și băuturi binefăcătoare.  Perioadele de rezervare le puteți găsi în ofertele complete. Pentru rezervări ne puteți contacta la 0241.702 818 / 0241.702.809 sau trimiteți un email pe reservation-hoteleuropa@anahotels.ro

PRIMĂVARA ÎNCEPE LA ANA HOTELS!

 

 

0 replies on “Primăvara aceasta, oferă zâmbete și strălucire!”