Recuperează-ți starea de bine cu un sejur de kinetoterapie la munte

Modul în care stai la birou, ridicarea greutăților, poziția la volan, poziția pe care o ai atunci când utilizezi smartphone-ul sau chiar cea din timpul somnului, toate acestea au un impact asupra coloanei vertebrale.

Tu ai o postură corectă în timp ce citești acest articol? Potrivit recomandărilor medicilor, monitorul trebuie ținut la nivelul ochilor având o poziție ergonomică în timpul tastării, iar în cazul telefonului, dacă scrii mesaje sau navighezi pe internet, acesta trebuie menținut tot la nivelul ochilor și utilizat cu ambele mâini pentru o poziție simetrică și confortabilă a coloanei vertebrale.

Tot mai multe persoane suferă în prezent de dureri de spate sau de o deviație de coloană, așa că dacă și tu te regăsești printre ele sau simți că ai un stil de viață sedentar, cel mai probabil ai nevoie de un program de kinetoterapie adaptat nevoilor tale. Află că exercițiile realizate în cadrul orelor de kinetoterapie sunt extrem de benefice pentru sănătatea fizică. Ceea ce poate nu știai este că beneficiile acestui tip de mișcare sunt vizibile și în cazul stării psihice. Nu degeaba cuvântul kinetoterapie se traduce prin „terapie prin mișcare”.

121324663_1490015964528427_8512988256492406496_n

Reamintim câteva dintre beneficii:

  • Masajul si exercițiile fizice asistate contribuie la îmbunătățirea condiției fizice;
  • Îmbunătățirea mobilității;
  • Corectarea deviațiilor aparatului locomotor;
  • Ameliorarea sau tratarea tulburărilor de echilibru sau coordonare;
  • Creșterea randamentului în efortul fizic și creșterea rezistenței musculare;
  • Redobândirea totală sau parțială a funcționalității musculare, osoase și a mobilității articulare în cazul anumitor afecțiuni specifice;
  • Menținerea condiției de sănătate la niveluri optime și a unei stări generale de bine și de relaxare deplină.

Recuperează-ți starea de bine cu un sejur relaxant și terapeutic la Ana Hotels Poiana Brașov. Alege pachetul KinetoSpa Active și beneficiezi de cazare 3 nopți la Ana Hotels Sport 4*, mic dejun inclus, acces gratuit la Spa – piscină, jacuzzi, hot tub sau saune și 2 zile de kinetoterapie asistată, planificată exact pentru nevoile tale.

În prima zi ai parte de un Masaj Intuitiv de 25 minute – în funcție de nevoile tale, terapeutul îți poate realiza fie un masaj deep tissue, fie unul cu pietre vulcanice sau orice alt tip de masaj terapeutic de care ai nevoie la acel moment. Masajul este urmat de 25 de minute de kinetoterapie personalizată la sală. A doua zi continuă cu un masaj soft la alegere – Relaxare cervicală sau Masaj pentru spate dureros timp de 25 minute, urmat de o nouă serie de exerciții de Kinetoterapie timp de 25 de minute, exerciții care pot fi realizate ulterior și acasă pentru a continua procesul de vindecare. Să îți acorzi câteva zile de relaxare nu a fost niciodată mai ușor!

Pentru rezervări și alte informații – www.anahotels.ro/ro/sport/oferte/kinetospa-active | 0268 407 330 | reservation-hotelsport@anahotels.ro.

0 replies on “Recuperează-ți starea de bine cu un sejur de kinetoterapie la munte”