Sunteți o persoană sedentară și petreceți mult timp în fața calculatorului? Durerile de spate au aparut? Încearcă Kineto Break!

Pentru mulţi dintre noi, statul în faţa calculatorului întreaga zi este un stil de viaţă. Însă, statul timp îndelungat pe scaun are efecte negative asupra posturii şi, implicit, asupra sănătăţii. Muncim mai mult, stăm ore întregi la birou, în fața calculatorului fără să ne ridicăm de pe scaun, trăim într-un ambient poluat, mâncăm în grabă și nesănătos, și facem mult mai puțină mișcare. Apar durerile de spate și articulare, mușchii își pierd forța și tonusul, obosim mai repede, apar tulburările de somn, creșterea în greutate, tensiunea arterială crește și lista poate continua.

Fibromialgie

Având în vedere aceste aspecte și faptul că devenim din ce în ce mai conștienți de necesitatea unei vieți sănătoase și armonioase, am pregătit pachetul special Kineto Break.

Pachetul este recomandat pentru :

  • Ameliorarea durerilor de spate cauzate de statul pe scaun un timp îndelungat;
  • Relaxarea musculaturii și îmbunătățirea mobilității articulare;
  • Corectarea, respectiv menținerea posturii și aliniamentului corporal;
  • Creșterea forței și a rezistenței musculare;
  • Creșterea coordonării și a echilibrului;
  • Eliminarea oboselii.

Pentru că timpul este prețios pentru toată lumea, ne-am gândit ca pachetul Kineto Break să vă ajute să vă puteți desprinde din activitățile cotidiene pentru un sejur scurt, de 4 nopți. Pachetul include consultația medicală amănunțită pentru a identifica eventualele disfuncții, masaje terapeutice, programe complexe personalizate de exerciții fizice în piscina cu apă sărată din Lacul Techirghiol și în sala de fitness, precum și terapia revoluționară TECAR cu radiofrecvența aplicată pe zonele cu probleme.

kineto break
Desigur nu ne propunem să rezolvăm în 4 zile de tratament toate aspectele. Acest pachet se dorește a fi un impuls pentru mișcare și o viață activă, un ghidaj pentru exercițiile fizice. Pentru unii poate fi un început, pentru alții continuarea practicării sportului, dar într-un mod conștient și adaptat.

Vă invităm să vă bucurați de răsărituri superbe la malul mării, îmbinate cu mișcare, sănătate și relaxare cu Pachetul Kineto Break.

Pentru detalii și rezervări Pachet Kineto Break 0241 702 809/ 818

0 replies on “Sunteți o persoană sedentară și petreceți mult timp în fața calculatorului? Durerile de spate au aparut? Încearcă Kineto Break!”