OxygeneraPro – Cum respiră pielea ta?

 

În sinea noastră, știm că cele mai multe terapii anti-aging și ritualuri de înfrumusețare, printre care și OxygeneraPro, vor rămâne doar atât – promisiuni de grijă sau răsfăț pe care, în primul rând, ni le facem noi și, abia mai târziu, alții.

Vrem să credem că vom avansa din stadiul de visare în cel de rezervare propriu-zisă și sperăm ca într-o bună zi să dăm acel telefon la spa fără a sta prea mult pe gânduri. Așa cum se întâmplă în viață, însă, ne împiedicăm de tot felul de mine birocratice cum ar fi lipsa de timp (ghișeu închis!), de resurse (aveți de declarat vreo dorință? Ei bine, s-a terminat hârtia!) sau, pur și simplu, de chef. În final, uităm de noi.

E de ajuns însă să primești o singură dată în dar experiența unui ritual de îngrijire și paradigma se schimbă. Când îi dai pielii tale o gură de aer, îi oferi și grai, textură, lumină și putere. Felul în care strălucești te transformă într-o carte deschisă, exteriorul devenind o reflectare fidelă, o oglindă a ceea ce este în interior. Deodată, tu ești cea care dă direcție vindecării, iar de restul se ocupă organismul tău, mai autonom și mai îndârjit decât ai fi bănuit înainte.

Dacă te decizi să fii secundul corpului tău, prima misiune ar putea fi o terapie OxygeneraPro. Nu de alta, dar te vei bucura prea intens de experiență și rezultate pentru a nu le transforma într-o rutină a sănătății pielii tale.

Ce știi despre pielea ta?

Primele straturi ale pielii sunt moarte, așa ne învață articolele de specialitate. Ele omit să ne reamintească că oxigenul e filtrat de machiaj, sebum, uleiuri și creme până reușește să pătrundă în proporție de 7% la stratul superior de piele. De restul aerisirii, se ocupă sângele. Și aici, însă, traficul e blocat.

Odată cu înaintarea în vârstă și dobândirea unor obiceiuri născute la oraș – grabă și stres – oamenii uită cum să respire. Mai exact, trag aer doar în partea suprerioară a cavităţii toracice şi nu expiră complet, reducându-și astfel treptat capacitatea pulmonară. Dacă respirația ar fi un proces manual, mulți dintre noi ar pica examenul.

Meditația și yoga pranayama au rolul de a te readuce în contact cu o artă pierdută- arta respirației. De la un shot nesatisfăcător la o beție dulce cu aer sunt doar câțiva pași, iar ca tovarăși de drum îi avem pe instructorii noștri de la Ana Spa.

Cine are nevoie de OxygeneraPro?

Așa cum toate drumurile duc la Roma când vrei să te răsfeți cu o călătorie rapidă, exotică și terapeutică, toate terapiile anti-aging duc la OxygeneraPro. Ritualul de frumusețe și întinerire se adresează tenurilor cu pori, secreție excesivă de sebum, acnee, cicatrici post acneice, pete pigmentare, dar și tenurilor mature, deshidratate, supuse schimbărilor vârstei.

Izvorul tinereții fără bătrânețe constă într-o triadă de principii active – colagen, elastină si acid hialuronic.

OxygeneraPro – Cinci tehnologii într-o singură sesiune

Să fie oare întâmplătoare reputația terapiei cu oxigen? OxygeneraPro este terapia divă a Hollywood-ului, un blockbuster al tratamentelor noninvazive de întinerire. Și pentru că review-urile și recomandările au puterea de a ne împăca cu alegerile noastre, aflați că OxygeneraPro se laudă cu adepți cu influență, printre care și Madonna.

Mai jos, vom descompune puțin mecanica celor cinci tehnologii revoluționare și principiile active care fac din OxygeneraPro un aliat al tenului tău.

  • Oxigenul Hiperbaric introduce în straturile profunde ale pielii ingredienți activi (acid hialuronic, vitamine, antioxidanți) și îmbunătățește respirația celulară, circulația sanguină, regenerarea celulară. Pielea este hidratată în profunzime, fiind astfel stimulată producța de elastină și colagen.
  • Phooton Oxygen Mask și InfraRed Soft Laser favorizează infuzarea ingredientelor active, stimulează oxigenarea și metabolismul celular la nivelul straturilor profunde ale pielii.
  • Microdermabraziunea cu particule de diamant realizează un peeling superficial sau profund, stimulează epiderma și circulația sanguină, tratează cicatricile postacneice, are efect antirid și de lifting, elimină petele pigmentare și conferă luminozitate tenului.
  • Radiofrecvența Multipolară acționează la nivelul dermului, compactează fibrele de colagen și elastină cu efect intens de lifting, ajutând la redobândirea tonusului și a conturului facial.
  • Mezoterapia virtuală are două instrumente de lucru care se completează reciproc: electroporația si electroosmoza. Penetrează în profunzime principiile active, îmbunătățește hidratarea, previne apariția ridurilor și stimulează regenerarea celulară.

La sfârșit, în timp ce pielea ta savurează noile simțiri cu poftă și nesaț, tu vei primi un masaj al brațelor și gâtului, doar așa, ca restul trupului să își ia și el porția de bunăstare. În aceste minute, poți anticipa deja reacția oglinzii!

Avantajele OxygeneraPro

  • Reface tonusul, elasticitatea și luminozitatea tenului cu până la 70%
  • Folosește oxigen hiperbaric de puritate medicală 98%
  • Înlocuiește tratamentele invazive cu Botox și Acid hialuronic
  • Conceptul Soft Laser infuzează ingredientele active până în derm

În orice ritual anti-aging, abordarea corectă este centrarea pe soluții, iar acestea vin când tu capeți o cunoaștere profundă și autentică a nevoilor tale. Așa că, ori de câte ori te bate gândul să renunți la tine pentru că restul lumii s-ar opri altfel, oprește-te tu puțin și spune-i frumos gândului – nu e moment mai potrivit ca acum!

0 replies on “OxygeneraPro – Cum respiră pielea ta?”