Magia sărbătorilor de iarnă la Ana Hotels

Sărbătorile de iarnă înseamnă bucuria de a petrece momente de neuitat alături de cei dragi, momente magice care să ne rămână întipărite în minte și în suflet. Cu toții, indiferent de vârstă, așteptăm cu nerăbdare această perioadă a anului în care putem să dăruim mai mult din timpul nostru celor dragi, să ne detașăm de grijile zilnice și să ne bucurăm pe deplin de ceea ce este cu adevărat important! Intră în atmosfera de sărbătoare cu un sejur la munte, într-un decor „de carte poștală”. Brazii înzăpeziți, pârtiile pline de viață, aerul curat și rece, mirosul de vin fiert condimentat sau gustul ciocolatei calde te vor ajuta să te bucuri și mai mult de fiecare moment, transformându-l într-unul special.

Petrece un Crăciun și Revelion de neuitat în cadrul montan de poveste din Poiana Brașov

Magia sărbătorilor la Ana Hotels Poiana Brașov

La Ana Hotels Poiana Brașov, emoția și atmosfera magică de sărbătoare vor fi completate de reîntâlnirea celor mici cu Moș Crăciun, de clasicele colinde și de muzica live, de mesele festive cu specific tradițional, de răsfățul revitalizant de la SPA și de activitățile tematice pentru orice vârstă, ingredientele perfecte pentru un Crăciun memorabil. Dacă ești adeptul unui Crăciun sărbătorit acasă, însă preferi să întâmpini noaptea dintre ani cu o petrecere să îți meargă bine tot anul, atunci un sejur spectaculos de Revelion la munte este exact ceea ce cauți. Delia, Lora & Band, Loredana & Agurida Band, Generic și DeLaFun vor da startul petrecerii în fiecare seară la Ana Hotels Poiana Brașov. Nu vor lipsi nici preparatele fine dining care vor întregi atmosfera de sărbătoare, momentele relaxante alături de prieteni și familie la SPA sau adrenalina pe pârtiile înzăpezite.

Magia sărbătorilor de iarnă o poți resimți și la Crowne Plaza Bucharest

Magia sărbătorilor la Ana Hotels

Dacă dorești să rămâi în București, poți petrece sărbătorile de iarnă la Crowne Plaza Bucharest. Poți petrece Crăciunul într-o atmosferă caldă de sărbătoare, cu muzică live alături de familie și prieteni unde te poți bucura de preparate tradiționale românești. Cei mici vor avea ocazia să îl întânească pe Moș Craciun care le va oferi cadouri speciale pregătite pentru ei. Pentru petrecerea de Revelion te așteptăm cu muzică live pentru a sărbători noaptea dintre ani alături de prieteni sau familie si preparate rafinate ce vor completa atmosfera de sărbătoare din seara resăectivă. Fie că ești în căutarea unui loc intim sau a unui ballroom în care să petreci toată seara, vei găsi locul preferat.

0 replies on “Magia sărbătorilor de iarnă la Ana Hotels”