În februarie, noi sărbătorim DRAGOSTEA. Tu ce planuri ai?

Luna aceasta noi sărbătorim dragostea. Tu cum te-ai  gândit să-ți surprinzi jumătatea? Evadați! Ieșiți din rutina zilnică și petreceți câteva momente prețioase alături de persoana dragă! Dacă ești în pană de idei, iată propunerile noastre – escapade romantice la munte, în București sau la mare.

SEJUR ROMANTIC LA MUNTE

Când ați plecat ultima dată doar voi doi într-o escapadă la munte, în care să vă plimbați cât e ziua de lungă și apoi să vă bucurați împreună de o primire VIP, într-o cameră King Deluxe, o zi de răsfăț la Spa și Hot Tub exterior și să încheiați cu o cină romantică!? Ana Hotels Poiana Brașov v-a pregătit un sejur  complet de relaxare, presărat cu romantism și o inegalabilă stare de bine în doi,. Mai multe detalii găsiți aici Sejur Romantic la Munte.

Sărbătorim dragostea

RELAXARE LA SPA ÎN MIJLOCUL ORAȘULUI

Dragostea pluteste în aer chiar și în București, nu trebuie să pleci departe că să o simți. De Ziua Îndrăgostiților pornește într-un sejur romantic alături de jumătatea ta și redescoperiți magia momentelor în doi, petrecând momente de relaxare și răsfăț, la Crowne Plaza Bucharest. Puteți opta pentru pachetul More Amour – un City Break, un brunch, o cină romantică la Pine Restaurant sau o zi de relaxare la Ana Spa.  Informații și rezervări: 0722 255 733.

Sărbătorim dragostea

EVADARE LA MARE

Și pentru că știm că îți este dor de mare, îi poți dărui persoanei iubite un city break romantic sau o escapadă romantică la malul mării, la Ana Hotels Europa Eforie Nord, de care vă puteți bucura începând cu sfârșitul lunii aprilie și până la final de octombrie. Dăruiți-va timp și iubire. Sărbătoriți-vă dragostea la mare cu o cină romantică, sesiuni de răsfăț și spa, masaje și proceduri de relaxare. Dacă nu te-am convins încă, nu uita ca marea este frumoasă oricând și vă așteaptă mereu cu briza ei răcoroasă. Vă puteți plimba pe faleză, vizita lacul și mănăstirea Techirghiol sau chiar să vă aventurați spre descoperirea și vizitarea siturilor arheologice de pe vremea romanilor.  Pentru rezervări: reservation-hoteleuropa@anahotels.ro

Descoperim dragostea

Sperăm că ideile noastre vă vor ajuta să vă surprindeți persoana iubită în luna iubirii și vă așteptăm cu drag și în cele mai sigure condiții, în locațiile noastre Ana Hotels. Sejururile pot fi achiziționate și cu vouchere & carduri de vacanta și cadou.

Let’s celebrate love!

 

0 replies on “În februarie, noi sărbătorim DRAGOSTEA. Tu ce planuri ai?”