Cum să organizezi o surpriză de ziua soțului tău la munte

Cele mai importante evenimente le plănuiești împreună cu soțul tău, dar poate că, din când în când, ar prinde bine o excepție. Te-ai gândit vreodată să-i organizezi o petrecere-surpriză soțului tău la munte? Cu siguranță este un plan cu multă adrenalină, atât în faza de pregătiri, cât și în timpul surprizei propriu-zise. Îți prezentăm, mai jos, 6 pași pentru organizarea unei aniversări de neuitat.

Pasul 1: Verifică prognoza meteo

Excursiile la munte sunt frumoase indiferent de sezon, pentru că muntele are farmecul lui aparte. Totuși, ai nevoie de prognoza meteo din cel puțin două motive. În primul rând, vei alege activitățile în funcție de vreme. La munte nu ai cum să te plictisești nici măcar într-o zi ploioasă. În al doilea rând, va trebui să pregătești bagajul soțului singură, cu haine potrivite vremii, iar el să nu bănuiască nicio clipă ce pui la cale.

Pasul 2: Rezervă-ți un masaj în cuplu

Excursia pregătită pentru soțul tău poate începe la spa, cu o terapie de cuplu de care să vă bucurați  într-o atmosferă intimă și elegantă. Veți păși împreună în acest sanctuar al relaxării pentru a vă deconecta de grijile zilnice și pentru a vă reconecta unul cu celălalt. Masajul corporal vă ajută să vă relaxați și  vă revitaliza pentru  weekend și nu numai!

Pasul 3: Plănuiește o petrecere surpriză cu prietenii voștri

Lasă-i soțului tău impresia că veți petrece sfârșitul de săptămână în familie. Faptul că ai făcut rezervare pentru grup trebuie să rămână un secret până când prietenii voștri cei mai buni intră ”în scenă”. Poți organiza petrecerea surpriză într-un restaurant autentic de munte în care să savurați specialități tradiționale și băuturi de colecție sau, dacă preferați o atmosferă intimă, puteți petrece seara în fața șemineului, într-o atmosferă caldă alături de prieteni dragi.

Pasul 4: Alege un traseu montan de sezon

Muntele alintă fiecare simț: te lași cucerit de imaginea versanților spectaculoși și pădurile dese de brazi, tragi adânc în piept aerul cu miros de rășină și conuri de brad, guști din aroma fructelor de pădure sau a ceaiurilor din plante, și parcă tot ce te înconjoară îți mângâie sufletul. Poți opta pentru diverse trasee, în funcție de forma fizică și de numărul de ore pe care vrei să-l petreci afară. Înainte de a te aventura pe munte consultă întotdeuna ghizii locali.  

Pasul 5: Energizați-vă cu activitățile de grup

Cu cât grupul vostru e mai mare și mai divers, cu atât aveți mai multe alternative de petrecere a timpului liber. Vă puteți iniția în mountain biking sau puteți lua lecții de echitație de la instructori calificați. Lecțiile se țin chiar și pentru cei mici.

Tot pentru copii, în sezonul cald se poate organiza o vânătoare de comori prin pădure. În sezonul rece, evident că aveți de ales dintre sporturile de iarnă, indiferent dacă le practicați deja sau sunteți începători la ski sau snowboard.

Pasul 6: Relaxează-te în hot tub-ul exterior împreună cu soțul tău

La final de zi, după orele petrecute în natură, un moment de relaxare într-un hot tub exterior vă va oferi ocazia să admirați din nou peisajele de munte, acum în lumina misterioasă de apus. Cu un pahar de șampanie în mână, vă puteți aminti de toate momentele frumoase petrecute împreună. De aici, din al șaptelea cer, puteți să vă faceți noi planuri și să vă gândiți chiar la următoarea excursie.

0 replies on “Cum să organizezi o surpriză de ziua soțului tău la munte”