O DUMINICĂ PERFECTĂ. O CROAZIERĂ CULINARĂ.

Un singur cuvânt: Brunch. Brunch-ul de duminică este mult mai mult decât un prânz bogat, la fel cum este mult mai mult decât un moment în care ne relaxăm după o săptămână încărcată. Este o întreagă experiență culinară și o călătorie, de fiecare dată diferită, de fiecare dată surprinzătoare.

Brunch-ul de duminică de la Crowne Plaza este un moment al explorării, dar și al BUCURIEI – bucuria gusturilor, bucuria tihnei de duminică, bucuria copiilor, bucuria contemplării unui peisaj care, indiferent de anotimp, are doza sa de mister și de măreție.

Când, Unde, Cum?

Duminica între 12:30 – 16:30, Restaurantul La Veranda te așteaptă cu o atmosferă caldă și relaxantă, muzică live și un bufet cu cele mai rafinate preparate de sezon pentru ca tu să petreci o zi minunată alături de familie sau prieteni. Copiii au un loc de joacă dedicat și entertainment pentru diverse categorii de vârste. Copiii până la 6 ani beneficiază de gratuitate, iar cei între 6 și 12 ani au un tarif special.

Cine va găti?

La Crowne Plaza București, fiecare Brunch de duminică este o panoplie de arome și de tradiții culinare din întreaga lume, atent selecționate și redate cu creativitate și o notă personal de bucătarul-șef Ashlie Dias.

Originar din India, Ashlie Dias, Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest, a călătorit pe toate oceanele lumii și a învățat câte un truc de la fiecare bucătărie cu care a intrat în contact.

Deși în copilărie își dorea să devină aviator, a deprins pasiunea pentru gătit de la mama sa și astfel s-a decis să urmeze cursurile Școlii Hoteliere din Bombay, India. Ucenicia și-a făcut-o în cadrul hotelului de lux Taj Mahal New Delhi, parte a grupului Taj Hotels, Resorts and Palaces. “Acolo m-am îndrăgostit iremediabil și pentru totdeauna de bucătărie”, spune Ashlie.

În 1995 a început o carieră în cadrul companiei de croaziere Carnival Cruises, alături de care și-a petrecut paisprezece ani, dintre care nouă în poziția cea mai înaltă, cea de Executive Chef.

În România a ajuns în 2009 iar din 2010 este Executive Chef al hotelului Crowne Plaza Bucharest. Adoră să meargă la piață și să-și găsească inspirația din produsele locale de sezon. Dintre bucătăriile lumii, Ashlie apreciază în mod special bucătăria japoneză pentru gusturile simple, autentice, pe cea franțuzească, pentru rafinament, dar și pe cea hawaiana, care îi amintește de mentorul său Gary Danko.  

Brunch-uri de iarnă

În luna decembrie vă așteaptă și un supliment de magie și poveste la Brunch-ul de la Crowne Plaza. În mijlocul grădinii înzăpezite, un brad împodobit, o căsuță din turtă dulce, colinde, vin fiert și, peste toate acestea, arome irezistibile de Crăciun din lumea întreagă.

0 replies on “O DUMINICĂ PERFECTĂ. O CROAZIERĂ CULINARĂ.”