Ritualul unui Brunch romantic în inima Bucureștiului

La fel ca voi, multe cupluri se regăsesc în același scenariu: petreceți puțin timp împreună, vă întoarceți seara târziu de la serviciu și, deși ați vrea să acordați toată atenția celuilalt, oboseala vă strică orice plan. Când vine weekend-ul, vă doriți să faceți ceva diferit, dar vi pare că ați epuizat toate variantele și nu mai e nimic nou de făcut în București. Vă propunem un ritual în timpul căruia să vă simțiți ca doi turiști într-o escapadă romantică chiar în inima Micului Paris.

Plimbare printre culorile toamnei în Herăstrau

Toamna are o frumusețe ciudată, atât de darnică prin culorile ei, și atât de înșelătoare prin vremea care vă încearcă rădbarea. Dar e imposibil să nu o iubiți, mai ales când redescoperiți împreună că o simplă plimbare prin parcul Herăstrău e la fel de plăcută, indiferent de sezon. Dacă toamna se îndură, puteți alege între o plimbare pe alei cu bicicletele sau una pe lac cu vaporul. Aproape că ați uitat cât de mare era parcul acesta. E perfect să uitați de timp și să respirați aerul tomnatic, care vă va deschide apetitul pentru primul bruch romantic.

Recomandările chef-ului Crowne Plaza pentru un Brunch romantic

Între ora 12:30 și ora 16:30 e timpul pentru experiența multisenzorială a ritualului vostru: brunch-ul romantic de la Crowne Plaza. La Veranda are exact atmosfera pe care o visai, iar muzica live e coloana sonoră perfectă pentru o masă delicioasă în cuplu.

De la aperitive, la supe și feluri principale, până la varietatea de deserturi incluse în meniu, puteți da propria notă brunch-ului vostru. Poate sunteți curioși să încercați French Brunch sau să alegeți din preparatele specifice unui brunch norvegian. E locul perfect în care să încercați preparate din pește și fructe de mare proaspete, gătite în funcție de gustul fiecăruia: în sare, la grătar, la aburi ori papillotte.

Chef Ashlie Dias a gătit pentru cupluri din New York, San Francisco, Honolulu sau Lyon, și e pregătit să vă surprindă cu preparatele sale: ”Când dedici întreaga zi pentru experiențe în doi, e normal să îți dorești mai mult decât o cină romantică. În weekend aveți timp să vă bucurați de senzațiile fiecărei mese, inclusiv de preparate specifice unui brunch. Eu vă încurajez să experimentați fără reținere și să alegeți din meniul de Brunch de la Crowne Plaza ceva cu totul și cu totul nou, care vă poate reordona topul preferințelor culinare. Eu văd o mare asemănare între bucătăria noastră și viața unui cuplu fericit: monotonia e un lucru total străin. Te încurajez să aplici aceeași regulă, indiferent că e vorba de mâncărurile savurate sau clipele petrecute împreună.

Vizita la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”

Înainte ca ritualul să ajungă la final, e momentul să faceți o calatorie în timp. Nu s-a inventat încă mașina zburătoare a timpului, însă în centrul Bucurestiului, pe malul lacului Herăstrău, veți găsi un sat aproape adevărat, cu construcții și case sătești din secolul XVII, provenite din toate zonele țării. Un întreg univers rural reînvie la Muzeul Național al Satului “Dimitrie Gusti”. O astfel de călătorie în timp vă poate schimba cu totul o zi de duminică, adăugându-i valențe nostalgice nebănuite.
De ce să alegi banalul când poți avea extraordinarul? De ce să vă mulțumiți cu monotonia când diversitatea e chiar sub ochii voștri? De ce să aștepți până la cină când ai brunch-ul romantic de duminică? De ce să bați lumea întreagă când tot ce e mai frumos e chiar aici? Ritualul unui brunch romantic în Bucuresti are efecte pe care nici nu le bănuiați…

0 replies on “Ritualul unui Brunch romantic în inima Bucureștiului”