Alege muntele de sărbători

Sărbătorile înseamnă bucuria de a fi împreună cu cei dragi, bunătăți tradiționale cu gustul copilăriei și emoția deschiderii cadourilor de la Moș Crăciun. Dar apropierea sărbătorilor de iarnă ne duce cu gândul și la zăpadă, evadare la munte, la aer curat și derdelușuri. Tocmai de aceea, anul acesta îți propunem să alegi Ana Hotels Poiana Brașov de sărbători.

Optează pentru o minivacanță la munte de SFÂNTUL ANDREI ȘI 1 DECEMBRIE

Un sejur la Ana Hotels Poiana Brașov de 1 decembrie include aer curat de munte, priveliști spectaculoase, cazare de 4*, o călătorie gastronomică cu preparate tradiționale românești și degustare de vinuri, relaxare la piscină, jacuzzi sau saună pentru adulți și activități speciale pentru copii.
Ia o pauză de la rutina zilnică și bucură-te de un sejur relaxant la munte alături de cei dragi de 1 decembrie.
Rezervă aici!

Petrece un CRĂCIUN de neuitat în cadrul montan de poveste din Poiana Brașov

poza craciun

Emoția și atmosfera magică de sărbătoare vor fi completate de reîntâlnirea celor mici cu Moș Crăciun, de clasicele colinde, de muzica live, de mesele festive cu specific tradițional, de răsfățul revitalizant de la Ana Spa și de activitățile tematice pentru orice vârstă, ingredientele perfecte pentru un Crăciun memorabil.
Rezervă-ți vacanța acum!

Bucură-te de un REVELION strălucitor pe Covorul Roșu

Revelion small

Programul artistic live – Loredana & Agurida Band, Mandinga, DeLa FUN, atmosfera de film, selecţia gastronomică rafinată, răsfăţul Spa și activităţile de sărbătoare vor completa cadrul Hollywoodian și vor crea o experienţă de vis pentru întreaga familie.
Rezervă-ți sejurul alături de cei dragi!

Pentru rezervări și informații suplimentare, scrie-ne la reservation-hotelsport@anahotels.ro.

0 replies on “Alege muntele de sărbători”