6 motive să organizezi un eveniment corporate la Ana Hotels

 

Web

Fiecare locație din grupul Ana Hotels se remarcă prin specificul zonei în care este situată. Fie că alegi aerul proaspăt de munte de la Ana Hotels Poiana Brașov, briza mării de la Ana Hotels Europa sau oaza de verdeață din mijlocul capitalei de la Crowne Plaza Bucharest, suntem siguri că participanții la eveniment vor aprecia beneficiile extra aduse de poziționarea strategică a locațiilor noastre – relaxare la Spa și piscină, drumeții pe cărări de munte, plimbări pe malul mării.

Săli modulare ana hotels

Evenimentul tău corporate merită locația ideală care să se adapteze ușor cerințelor tale, să dispună de săli modulare cu lumină naturală, foaiere spațioase și terase amenajate, care pot găzdui diferite tipuri de evenimente, de la întâlniri de afaceri și traininguri, până la congrese medicale, lansări de produse sau cine de gală.

Centrul de conferințe de la Crowne Plaza Bucharest, cu o suprafață de 2300 mp, îți pune la dispoziție 15 săli moderne și o grădină cu o suprafață de 7000 mp. Sălile beneficiază de lumină naturală și majoritatea au acces la terase și grădina cu pini.

Centrul de conferințe de la Ana Hotels Sport, cu o suprafață de 1200 mp, îți pune la dispoziție 11 săli versatile care beneficiază de lumină naturală, dedicate atât evenimentelor mari, cu până la 500 de participanți, dar și celor de mici dimensiuni.

Situat la câțiva pași de malul mării, Centrul de conferințe de la Ana Hotels Europa, cu o suprafață de 900 mp, dispune de 7 săli cu lumină naturală în care poți organiza evenimente cu până la 500 de participanți.

Evenimente personalizate

Îți dorești pentru invitații tăi un eveniment original, personalizat, în sală, grădină sau la piscină? De la congrese, conferințe, traininguri, workshopuri, lansări de produse, până la teambuildinguri și petreceri de Crăciun, echipa noastră de specialiști se va asigura că fiecare eveniment va avea personalitate și va fi adaptat cerințelor tale.

Banner meniuri variate-01

 

Credem și în importanța unei experiențe delicioase prin adoptarea a 4 elemente care ne diferențiază:atmosfera, creativitatea bucătarilor, preparatele health&wellness, meniurile personalizate. Oferim o paletă variată de opțiuni – de la pauzele de cafea revigorante, la finger food buffet sau cine festive – tu decizi ce se potrivește conceptului evenimentului tău.

Banner profesionalism-01

De-a lungul anilor, echipele de organizări evenimente de la Ana Hotels au dat dovadă de profesionalism, atenție la detalii și adaptabilitate. Numeroasele evenimente de succes sunt dovada vie a implicării și a pasiunii de care dau dovadă membrii echipelor noastre. Pentru reușita oricărui eveniment, un event manager dedicat se va ocupa de planificarea și implementarea tuturor aspectelor care fac diferența.

Banner Sustenabilitate-01

La Ana Hotels, grija față de mediul înconjurător este una dintre cele mai importante implicări. “Go Green” a fost deviza noastră atunci când am decis instalarea stațiilor de încărcare pentru mașini electrice în parcările hotelurilor noastre. Peste 60.000 de recipiente din plastic de unică folosință erau utilizate anual pentru consumabilele din băile hotelurilor noastre. Conștienți de faptul că și prin acțiuni simple de prevenire a generării deșeurilor de ambalaje putem avea o contribuție semnificativă la protejarea mediului înconjurător și reducerea emisiilor de CO2, am redus consumul de plastic prin înlocuirea recipientelor de unică folosință cu recipiente reutilizabile. Crowne Plaza Bucharest face parte din IHG Green Engage Program.

Așteptăm să te cunoaștem și să organizăm împreună un eveniment corporate de SUCCES!

Pentru detalii și rezervări:
Ana Hotels Europa:
0241 702 810 I sales-hoteleuropa@anahotels.ro
Ana Hotels Poiana Brașov:
0268 407 330 | reservation-hotelsport@anahotels.ro
Crowne Plaza Bucharest:
021 224 00 34 I bucharest@crowneplaza.ro

 

0 replies on “6 motive să organizezi un eveniment corporate la Ana Hotels”