4 motive să îți petreci vacanța la Ana Hotels Poiana Brașov!

Da, nu este un secret pentru nimeni că Poiana Brașov este cea mai cunoscută stațiune din România, renumită pentru cei 22 de km de pârtii de schi și pentru peisajelele sale superbe către masivul Postăvarul.

Și cum vacanța a început deja, cu siguranță că acum îți faci planurile. Noi îți propunem să incluzi pe lista ta, Ana Hotels Poiana Brașov. Iată și câteva motive pentru care să alegi să petreci vacanța la noi.

#1 JOACĂ, JOACĂ ȘI IAR JOACĂ – ÎN LOCURI SPECIAL AMENAJATE

Joaca reprezintă universul copiilor, iar orice hotel care se respectă deține un loc de joacă pentru copii. De exemplu, Ana Hotels Sport vine în întâmpinarea celor mici cu zone de joacă special amenajate și cu un program foarte variat de activități. Piscina exterioară încălzită este o atracție majoră fiind un prilej de bălăceală și joacă pentru toți membrii familiei, dar în Kids Club, copiii se pot distra după placul lor, fiind supravegheați, în timp ce părinții pot savura un cocktail pe terasă.

Kids Club înseamnă distracție pe limbajul copiilor. Aici sunt antrenați în tot felul de jocuri și activități care le stârnesc imaginația sau care le consumă energia debordantă. Îi așteaptă ateliere creative de origami, pictură, desen, care să le pună în valoarea sau să le încurajeze latura artistică; ateliere practice, care pun accent pe formarea abilităților – tir cu arcul, montarea și demontarea cortului, sau pur și simplu joacă și relaxare în hamace sau în trambulină.

21B45B4D-C9F0-4E51-97CF-39D1107A6E3A

#2 HIKING

Cea mai bună modalitate de a cunoaște natura este o plimbare prin pădure. Drumețiile pe cărările din Poiană se pot transforma într-o excursie de familie, într-o experiență unică de explorare a diversității și frumuseții naturii. Cu siguranță, cei mici o vor găsi pe cât de interesantă, pe atât de educativă și recreativă. Traseele spre masivul Postăvarul sau spre Tămpa sunt marcate, iar copiii pot învăța de mici disciplina și frumusețea mersului pe munte.

#3 MOUNTAIN BIKES

Pasionații de plimbări cu bicicleta sunt privilegiați în Poiană. Biciclete pentru copii și pentru adulți se găsesc de închiriat la Hotel, iar tot ce vă mai rămâne este să explorați cărările de munte.

ana hotels poiana brasov

 

#4 RELAXARE LA ANA SPA

Pentru că relaxarea nu ține cont de anotimp, la Ana Spa te poți relaxa și vara și iarna. Ana Spa, din cadrul hotelului Ana Hotels Sport, armonizează design-ul contemporan cu esențe prețioase și nemuritoare precum piatra naturală, lemnul masiv și, desigur, sursa vieții – apa. Cei 2000mp ai complexului spa reprezintă locul ideal pentru relaxare cu piscină, sală de fitness, saună, 10 camere de tratament și un hot tub în aer liber.

Ana spa Poiana Brasov

ANA SPA este pregătit să te conducă într-o călătorie revitalizantă printr-o varietate de tratamente inspirate din bogăția naturii. Alege un masaj sau o terapie antistres ori un tratament facial cu ingrediente organice înmiresmate

Ce zici? Te așteptăm la Ana Hotels Poiana Brașov  în vacanță?

0 replies on “4 motive să îți petreci vacanța la Ana Hotels Poiana Brașov!”