3 destinații pentru un team building inedit

Activitățile de team building pot fi o modalitate perfectă de a promova munca în echipă, de a motiva și de a încuraja comunicarea și colaborarea între colegi. Și dacă vrei ca acest team building să se desfășoare în cea mai mare parte în aer liber, atunci locațiile Ana Hotels sunt exact ceea ce cauți. Fie că alegi aerul proaspăt de munte de la Ana Hotels Poiana Brașov, briza mării de la Ana Hotels Europa sau oaza de verdeață din mijlocul capitalei de la Crowne Plaza Bucharest, suntem siguri că echipa ta va aprecia beneficiile extra ale locațiilor noastre – relaxare la Spa și piscină, drumeții pe cărări de munte, plimbări pe malul mării.

Iată câteva idei de activități:

Idei – Team building în grădina unui hotel:

 • Jocuri în aer liber: Organizați jocuri în aer liber, cum ar fi volei, fotbal, badminton sau frisbee. Aceste jocuri nu sunt doar distractive, ci și promovează munca în echipă și comunicarea eficientă.
 • Vânătoare de comori: Organizați o vânătoare de comori în grădina hotelului în care echipele trebuie să găsească și să rezolve indicii. Aceasta poate fi o modalitate distractivă și captivantă de a încuraja munca în echipă și abilitățile de rezolvare a problemelor.
 • Grădinărit: Organizați o activitate de grădinărit în care echipele trebuie să lucreze împreună pentru a planta și a întreține o grădină. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a promova munca în echipă și simțul responsabilității în rândul membrilor echipei.
 • Gătitul în aer liber: Organizați o activitate de gătit în aer liber în care echipele trebuie să lucreze împreună pentru a pregăti o masă folosind ingrediente locale. Aceasta poate fi o modalitate distractivă de a promova munca în echipă și creativitatea în rândul membrilor echipei.
 • Yoga și meditație: Organizați o sesiune de yoga și meditație în grădina hotelului. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a promova relaxarea, eliberarea de stres și crearea de legături în echipă.

teambuilding crowne

Idei – Team building la un hotel pe litoral:

 • Olimpiade pe plajă: Organizați o serie de jocuri competitive pe plajă, cum ar fi construirea de castele de nisip, volei pe plajă, tras de mânecă, curse de ștafetă și multe altele. Aceste jocuri sunt distractive și încurajează munca în echipă și comunicarea între membrii echipei.
 • Sporturi nautice: În cazul în care hotelul are acces la echipamente pentru sporturi nautice, cum ar fi caiace, plăci cu palete sau jet ski-uri, organizați o activitate de sporturi nautice. Aceasta poate fi o modalitate distractivă de a promova munca în echipă, comunicarea și simțul aventurii în rândul membrilor echipei.
 • Excursie cu barca: Organizați o excursie cu barca pentru echipa dvs. în cadrul căreia aceștia pot explora linia de coastă, se pot bucura de peisaj și pot participa la activități de consolidare a echipei, cum ar fi o vânătoare de comori sau o provocare în echipă.
 • Vânătoare de comori: Organizați o vânătoare de comori pe plajă sau în jurul terenului hotelului. Aceasta poate fi o modalitate distractivă și captivantă de a încuraja munca în echipă și abilitățile de rezolvare a problemelor.
 • Concurs de gătit: Organizați un concurs de gătit în care echipele trebuie să lucreze împreună pentru a pregăti o masă folosind fructe de mare și ingrediente locale. Aceasta poate fi o modalitate distractivă de a promova munca în echipă, creativitatea și abilitățile culinare în rândul membrilor echipei.
 • Sunset Yoga: Organizați o sesiune de yoga și meditație pe plajă la apus. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a promova relaxarea, eliberarea de stres și crearea de legături în echipă.

mare team building

Idei – Team building la un hotel de munte:

 • Drumeții: Organizați o drumeție de grup în munții din jur. Aceasta poate fi o modalitate distractivă și provocatoare de a promova munca în echipă, comunicarea și condiția fizică în rândul membrilor echipei.
 • Provocări de echipă în aer liber: Planificați o serie de provocări de echipă în aer liber, cum ar fi cățăratul pe stâncă, tiroliana, ciclismul montan sau orientarea. Aceste provocări sunt distractive și încurajează munca în echipă și abilitățile de rezolvare a problemelor.
 • Sporturi pe zăpadă: Dacă hotelul este situat într-o stațiune de schi, organizați o zi de lecții de schi sau snowboarding pentru echipa dumneavoastră. Aceasta poate fi o modalitate distractivă de a promova munca în echipă, comunicarea și simțul aventurii în rândul membrilor echipei.
 • Activități de interior: Dacă vremea nu este potrivită pentru activități în aer liber, organizați activități de team building în interior, cum ar fi jocuri de societate, concursuri de trivia sau ateliere de team-building. Aceste activități sunt excelente pentru a promova munca în echipă, comunicarea și abilitățile de rezolvare a problemelor.
 • Plimbări cu rachete de zăpadă: Organizați o expediție cu rachete de zăpadă pentru echipa dumneavoastră. Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a explora peisajul montan, de a promova condiția fizică și de a încuraja munca în echipă și comunicarea.
 • Concurs de gătit: Organizați un concurs de gătit în care echipele trebuie să lucreze împreună pentru a pregăti o masă folosind ingrediente locale. Aceasta poate fi o modalitate distractivă de a promova munca în echipă, creativitatea și abilitățile culinare în rândul membrilor echipei.

team building la munte

Cheia este să alegeți activități care sunt captivante, distractive și care promovează munca în echipă și comunicarea între membrii echipei.

Pentru detalii și rezervări:
Crowne Plaza Bucharest: 021 224 00 34 | bucharest@crowneplaza.ro
Ana Hotels Poiana Brașov: 0268 407 330 | reservation-hotelsport@anahotels.ro
Ana Hotels Europa: 0241 702 810 |  sales-hoteleuropa@anahotels.ro
0 replies on “3 destinații pentru un team building inedit”