CUM SĂ ARĂȚI MAI TÂNĂRĂ? PLEDOARIE PENTRU FITNESS

Ce îți imaginezi când te gândești la o persoană aflată în floarea vârstei? Un corp sănătos și bine modelat, surplus de energie? Un pas vioi, o postură frumoasă și o atitudine care sugerează încredere și entuziasm? Și cum poți atinge această înfățișare tinerească și stare plină de energie? Răspunsul este fără îndoială simplu și la îndemâna tuturor: izvorul tinereții fără bătrânețe este fitness-ul! Te ajută să arăți tânără, îți întreține energia și vigoarea de care ai nevoie pentru a-ți atinge țelurile și prelungi viața, reducând riscul îmbolnăvirilor.

FITNESS-UL 

  • întărește sistemul imunitar și ajută în recuperarea rapidă după răceli sau alte afecțiuni minore
  • ajută la prevenirea și în anumite cazuri la ameliorarea multor stări patologice asociate cu înaintarea în vârstă: boala coronariană, hipertensiunea arterială, diabetul, unele cancere, artrozele, osteoporoza și depresia
  • arderea grăsimilor, modelarea musculară și refacerea rezistenței osoase
  • ameliorează durerile de spate și articulații
  • ajută la creșterea nivelului energetic

poza articol blog

Când se reface tonusul și forța musculară, te vei simți tot mai energic. Efortul depus de sistemele cardio-vascular, respirator și locomotor scade, eficiența inimii și plămânilor crește și enegia utilizată în mod obișnuit pentru simpla susținere a activităților vitale, este acum disponibilă pentru activități zilnice. Prin fitness vei arde mai multe grăsimi și în timp, vei aduce procentul de masă corporală în limite normale. În paralel vei crește masa musculară și astfel vei arde mai multe calorii, atât atunci când faci fitness, dar și atunci când ești în repaus. Învață care exerciții te ajută cel mai mult să îți întărești și modelezi anumite regiuni ale corpului tău și practică-le în mod regulat și echilibrat.

„Mișcarea ajută creierul să se elibereze de stres.”

Te așteptăm să faci mișcare și să te relaxezi, la Ana Health Spa.

0 replies on “CUM SĂ ARĂȚI MAI TÂNĂRĂ? PLEDOARIE PENTRU FITNESS”