Vrei să eviți răceala sau gripa?

 

 

Cum ne putem proteja eficient contra răcelii și gripei prin creșterea naturală a imunitații?

Doamna Dr Mihaela Cucu, ne împărtășește sfatul său in calitate de specialist.

Toată lumea răcește, indiferent de anotimp.

Durata și intensitatea simptomelor diferă însă de la o persoană la alta. Asta se datorează imunității și modului în care organismul se apăra față de microbi și față de factorii de agresiune ai mediului. Ce face sistemul imunitar? El ne apăra de orice atac venit din partea agenților patogeni: virusuri, bacterii, toxine, stres.

Este importantă conștientizarea acestor factori ce influențează și determină imunitatea scăzută. Când observați apariția simptomelor, ca oboseala, apatie, vă sfătuim să evadați într-un centru de sănătate si relaxare, în care puteți beneficia de terapii potrivite. Vă invitam să descoperiți in Eforie Nord, centrul Ana Aslan Health Spa, in Hotel Europa, centru de sănătate și relaxare ce a fost premiat repetat, pentru excelență în servicii.

Opțiunea pentru terapii care stimulează și cresc imunitatea, este cea mai bună alegere.

Printre terapiile ce pot ameliora și întări imunitatea, se numără drenajul limfatic manual. Este o metodă naturală eficientă în stimularea imunitații și de reducere a edemelor de cauză limfatică, intensifică schimburile nutritive și eliminarea toxinelor.

De asemenea, o altă opțiune atractivă este o baie relaxanta cu apa sărată din Lacul Techirghiol, intens mineralizată la care se adaugă decocturi de plante culese din zone alpine nepoluate. Este o terapie care stimulează circulația și întărește imunitatea.

O terapie cu nămol sapropelic din Lacul Techirghiol, recunoscut pentru calitățile sale terapeutice, prin efectul termic contrastant, cald – rece, de asemenea este o armă foarte importantă împotriva riscului de îmbolnăvire. O baie și o ședință de gimnastică în apa cristalină a piscinei și abandonarea într-un hamac în superbă grădină exterioară a hotelului vor completa o experiență de neuitat.

Din 15 Aprilie te invităm în Eforie Nord la Hotel Europa, unde vei găsi singura piscină de 4 stele cu apă sărată din Lacul Techirghiol!